Çandır Anaokulu
Cumhuriyet Mahallesi Sağlık Caddesi No23 Çandır/YOZGAT

VİZYON

Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

MİSYON

Çocuklarımızın okul öncesi hazırlıklarını bütün gelişim alanlarında (bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel) tamamlayabilmeleri için; Her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek, Benlik algısını güçlendirerek, öz güvenini kazanmasına yardımcı olmak, Yaşıtlarına ve yetişkinlere karşı kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek, Yetişkinden bağımsız hareket etme becerilerini geliştirebilmek, Hayal gücünü teşvik etmek, Oyun aracılığı ile zihinsel keşif olanakları sağlamak.

BAŞARILAR

Yeterli ve kaliteli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilerek toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacı ile çocuklarımızın eğitildiği okullarımızın temizlik açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde başlatılan çalışmalar doğrultusunda okulumuz beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :Gündüzlü

Gündüzlü

kalorifer

Yozgat a 120 km olup İlçe merkezinde hizmet vermektedir.

Cumhuriyet Mahallesi Sağlık Caddesi No:23 Çandır/YOZGAT